NONI SAP ACHTERGROND INFORMATIE

Noni is niet zo bekend in Europa daarom deze noni sap achtergrond informatie.
Zo dat u een goed beeld krijgt van wat Noni , de nonivrucht en kwaliteit nonisap is.

Morinda Citrifolia is een boomsoort die vooral in warme streken voorkomt. Voor de inheemse bevolking  geldt de plant als heilig. Recent hebben ook westerse wetenschappers de plant ontdekt. Onderzoek heeft inmiddels aangetoond dat het sap een hoog gehalte aan vitamines, mineralen en sporenelementen bevat, en de tot nu toe bekende planten ver achter zich laat. Het bevat bijvoorbeeld 800 keer meer enzymen als ananas.

Wat is Noni?

Noni is de vrucht van de Morinda Citrofolia, een plant die al ruim 2000 jaar bekend staat om zijn heilzame werking. Hoewel de Morinda Citrifolia op meer plaatsen op voorkomt, is deze Noni een zeer krachtige Noni soort.

De Noni vrucht bevat veel gezonde stoffen als vitamine C, B1, B2, B6 en zelfs B12, Folic acid, Niacine, Biotine, Vitamine E, Caroteen, Beta caroteen, en alpha caroteen. Mineralen als Cacium, Ijzer, phosfer, Magnesium, Molybdeen, Sodium, Potassium en natuurlijk natuurlijk zout. Vele amino zuren als Threonine, Serine, Proline, Glycine, Cystine, Valine, Leucine, Histidine, Lysine, Arginine enz. Verder bevat Noni vrijwel geen vet.

De belangrijkste stoffen.

Proxeronine en proxeroninase, door Noni juice te drinken wordt er in het lichaam xeronine aangemaakt. Xeronine activeert de proteinen in ons lichaam, en draagt bij aan de opbouw van de celstructuur, en de productie van energie. Cellen die niet goed functioneren of beschadigd zijn, worden geholpen om op natuurlijke wijze te herstellen. Alle cellen gaan dus optimaal functioneren. Nonisap ondersteunt ook voor het immuunsysteem). We gerust stellen dat Noni juice een zeer gezonde aanvulling is op onze dagelijkse voeding.

Waarom Ecolife Noni ?

De Noni vruchten komen uit natuurschone gebieden die vrij zijn van (chemische)vervuiling. Ecolife Noni juice bestaat uit de zuivere vrucht die wordt geperst zonder toevoegingen te doen(directsap). Enkel wordt er een smaakversterker ingezet om de Noni een lekkere smaak mee te geven.Ecolife noni juice bestaat uit pure Noni (100% zuiver).

De vruchten worden vers geplukt, wij gebruiken niet het bijna bedorven fruit wat al op de grond ligt! Ecolife Noni bevat enkel noni uit vers geperste vruchten.
Zonder toevoeging van dit sterke extract smaakt Ecolife Noni minder extreem. Omdat het een vrucht is van een biologisch gekweekte plant, kan er verschil in smaak voorkomen. Dit hangt af van het jaargetijde en oogst. ( net als bij appels). Er worden GEEN smaak-, geur- of kleurstoffen gebruikt!! Er worden geen suikers etc toegevoegd!

Het hele traject van boom tot afvullen staat onder auspicien van EU gecontroleerde biokeuring. De noni die wij aanbieden is dan ook Biologisch. Ecolife doet in Nederland geen SKAL meer omdat het nonisap al in Europa Biologisch gecertificeerd is.

De echte NONI! Direct geperst vruchten sap. 100 % NATUUR product !

biologische noni vruchten en absoluut koud afgevuld noni sap
biologische geteelde noni vruchten – 100% puur en absoluut koud afgevuld

De pagina probeert u een goede noni sap achtergrond informatie te geven.

Ook op andere pagina’s van deze site vindt u meer info over Noni sap.