Over onze producten

Over onze producten..normaal schrijf je niet over jezelf…maar in de dit geval is het toch beter om u in te lichten over wie wij zijn en wat we doen.

Wij zijn een familie bedrijf dat het licht zag in 1995. Begonnen in producten voor de bloemisterijbranche en zo in de natuurproducten gerold.

Aloë vera is en was altijd het belangrijkste product voor ons. Al meer dan 20 jaar maken wij aloë producten die volledig uit aloe vera bestaan.

Al deze producten hebben aloe vera als 1e en hoofdingrediënt.

noni sap en juice

Door de jaren heen hebben we vruchten en fruitsappen gehad als Acai, Goji, Mangosteen, Maca enz. Maar de aloë sappen blijven een zeer goed product. Misschien ook omdat ze steeds meer bekendheid genieten.

Wat is Ecolife?

Ecolife heeft respect de mens en voor de natuur. De aloë vera velden zijn 100% biologisch. IASC, Kosher & Halal gekeurde aloevera. Ecolife dranken bevatten geen sorbitol. Geen verdikkers, geen smaakstoffen, geen kleurstoffen. sorbitol is verboden in baby producten. Dus absoluut geen sorbitol in Ecolife aloe vera!

Ecolife Raw Noni Juice.

Trots zijn we erop dat wij als enige een volledig koud en niet verhit nonisap op de markt kunnen brengen. we mogen dus trots zijn over ons zelf en over onze producten.

Dit is echt uniek omdat alle andere noni sap of noni juice minimaal gepasteuriseerd is. Oftewel verhit tot 87 graden.

Deze verhitting maakt veel moleculen stuk en breekt ze af in kleinere deeltjes. Dit gaat direct ten koste van de kwaliteit!

Noni is een universeel in te zetten product voor de ondersteuning van uw algehele gezondheid.

Ter bescherming van gezonde cellen en weefsels. Goed voor de cholesterolspiegel. Goede darmwerking, bevordert de inwendige reiniging. Verhoogd de weerstand van het organisme. Beschermt bij veroudering. In herstelperiodes. Bevordert de stofwisseling. Past in een (fruit)dieet.

Wilt u meer weten? Neem een kijkje in onze info/webshop

Onze informatiepagina over aloe vera is Ecolife

Als u alles over onze producten wilt weten!

Stuur ons een mailtje: sales@ecolife.nl